Club Culinair is de franchiseorganisatie achter de restaurantformules La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Heinde en Rozey. Ons hoofdkantoor zit in Reeuwijk en met onze formules hebben we bijna 100 restaurantlocaties door heel Nederland. Samen met de franchisenemers, zet het hoofdkantoor zich dagelijks in om de restaurantformules nog sterker en groter te maken. Net zoals de andere formules is Proeflokaal Bregje bezig met groei en versterking van de formule en daarom zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een National Horeca Manager voor Proeflokaal Bregje!
Meer informatie
Dé functie waar daadkracht direct resulteert. Als formulemanager van Heinde ben je in de mogelijkheid effectief te werken, door korte schakels en eigenaarschap. Heinde is onderdeel van Club Culinair, dit is het dynamische horecahuis waar ook La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Rozey en Klasse Kantine onder vallen. Een grote organisatie, waarin jij je ‘eigen onderneming’ aanstuurt. Als formulemanager ben jij de drijvende kracht en het creatieve brein achter restaurantformule Heinde. Heinde is een groeiende succesformule. Het concept ‘onbeperkt tafelen’ is een doorslaand succes. Momenteel zijn er al negen Heinde locaties door het hele land en in het komende half jaar staan er nog eens zes openingen op de planning. En dat is pas het begin… Dankzij een uitstekende samenwerking tussen franchisegever (Heinde Franchise) en franchisenemers blijft Heinde op alle fronten groeien.