Club Culinair Logo GOLD on white

Franchise

Club Culinair is de horecagroep waar de restaurantformules La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Heinde & Ver en Rozey onder vallen. Wil jij franchisenemer worden? Vul dan ons contactformulier in.

Als franchisenemer ben je eigenaar van jouw eigen restaurant en mag je het concept van de franchisegever uitdragen. Club Culinair is een erkend en ervaren franchisegever, door de bijna 100 restaurantlocaties door heel Nederland welke allemaal in handen van franchisenemers zijn. Franchisen geeft vele voordelen, aangezien het concept zich al bewezen heeft, jij begeleiding krijgt om jouw vestiging succesvol te starten en de restaurantformule blijft altijd vernieuwen

Van onze franchisenemers wordt verwacht dat zij zich volledig inzetten voor het restaurant en de waarde van de formule uitdragen en beschermen.

Heb jij…

  • Passie voor de horeca, waarbij motiveren, enthousiasmeren en managen tot jouw eigenschappen behoort;
  • Een professionele instelling met een focus op kwaliteit, service en resultaat?

Dan kom jij in aanmerking als potentiële franchisenemer!

Heb jij interesse om franchisenemer te worden? Zo ziet het vervolgproces eruit:

  • Vul het contactformulier in en geef aan welke formule(s) jou aanspreken.
  • Binnen een week wordt contact met jou opgenomen. We plannen een afspraak in om met elkaar kennis te maken. In dit gesprek leren we jou graag kennen en vertellen wij meer over de formule en onze werkwijze.
  • Is de klik van beide kanten aanwezig? Dan starten we een vervolgtraject waarin de mogelijkheden worden verkend.

Wil je meer weten?

Formule *

Je kunt meerdere formules selecteren