Club Culinair Logo GOLD on white

Vacature

Formule manager Heinde (Heinde)

Dé functie waar daadkracht direct resulteert. Als formulemanager van Heinde ben je in de mogelijkheid effectief te werken, door korte schakels en eigenaarschap. Heinde is onderdeel van Club Culinair, dit is het dynamische horecahuis waar ook La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Rozey en Klasse Kantine onder vallen. Een grote organisatie, waarin jij je ‘eigen onderneming’ aanstuurt. Als formulemanager ben jij de drijvende kracht en het creatieve brein achter restaurantformule Heinde. Heinde is een groeiende succesformule. Het concept ‘onbeperkt tafelen’ is een doorslaand succes. Momenteel zijn er al negen Heinde locaties door het hele land en in het komende half jaar staan er nog eens zes openingen op de planning. En dat is pas het begin… Dankzij een uitstekende samenwerking tussen franchisegever (Heinde Franchise) en franchisenemers blijft Heinde op alle fronten groeien.

In deze functie bepaal jij de koers van Heinde. Je bent betrokken bij alle aspecten van de formule. Aan de ene kant ben je verantwoordelijk voor de groei van het aantal vestigingen, door enthousiaste ondernemers en geschikte locaties te vinden. Financieel verantwoordelijk voor de formule en sturend op de kengetallen van de bestaande vestigingen. Hiernaast ben je continu met vernieuwende en creatieve ideeën bezig. Dit betekent inspringen op trends binnen de marketing en horecabranche. Bijvoorbeeld om zowel het menu als het interieur variërend en verrassend te houden. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar met een fantastisch team.

Kortom: deze functie is strategisch, vereist sterke communicatieve vaardigheden en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Binnen onze organisatie krijg je de vrijheid om Heinde op jouw eigen manier nog verder te laten groeien. Ontwikkel jezelf binnen een inspirerende en dynamische omgeving.

Een paar vragen om te kijken of jij jezelf herkent in deze functie:

  • Heb je een sterke affiniteit met horeca?
  • Beschik je over een HBO+ achtergrond met minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van brand management, franchise of netwerken?
  • Ben je een echte aanpakker, een verbinder en gefocust op resultaten?
  • Bezit je assertieve communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk?

Ons aanbod aan jou omvat:

  • Leaseauto, laptop en telefoon voor onbeperkt gebruik
  • Perfecte work-life balance, je krijgt de vrijheid om de week naar jouw eigen behoeftes in te delen
  • Oneindig veel opleidingsmogelijkheden
  • Flexibele vakantiedagen

Benieuwd naar een salarisindicatie? Stuur een mailtje


Reageer direct op deze vacature!

Upload je CV (optioneel)

Upload een motivatiebrief (optioneel)